top of page

Elke Van Hooreweghe

elke_edited.jpg

Elke is talent management specialist

 

Elke helpt met Notice the difference (www.noticethedifference.be) leiders en hun teams hun doel en groei te bereiken, dit o.a. via kerntalentenanalyses en ontwikkelingstrajecten. Ze is ICF-gecertifieerd leiderschap coach/trainer met medische achtergrond en 10 jaar internationale business ervaring in de technologie & farmacie sector. 

 

Naast het feit dat Elke al meer dan honderd leiderschapscoachingen deed voor directeurs, diensthoofden, schepenen en/of burgemeesters voor Kabinet, heeft ze zelf een indrukwekkend klantenbestand; AG, Aquafin, Barco, Belfius, Duvel Moortgat, DVV, Elia, enz. Haar hoofdklant, waar bijna geen experten rondlopen zonder gecoached te zijn door Elke, is het internationaal vermaarde innovatief bedrijf IMEC.

 

Elke is ook een fervent fietser. Naast haar off-road-focus doet ze ook aan triatlon. Als universitair gediplomeerd kinesist en kenner van gezonde voeding is zij dan ook ons troef op het lichamelijk ontwikkelingsvlak.

Haar thuisbasis Terlanen ligt op het WK 2021-parcours. Als Wout niet oppast rijdt hij straks recht haar voortuin in. Het grootste deel van het jaar opereert Elke vanuit Dallas/Texas, maar in een digitale wereld is ‘coachingsafstand’ onbestaand obstakel geworden.

bottom of page