top of page

Jan Vlamynck

PHOTO-2021-02-01-15-24-43_edited.png

Teammanager Jan Vlamynck is een aangeboren (ploeg)leider.

 

Als studentenbeheerder aan UGent en als voorzitter van de Vlaamse universiteitsstudenten laat hij van jongs af velen excelleren in complexe omstandigheden. Hij organiseerde al ‘voorbereidingsstages’ voor eerstejaarsstudenten aan Ugent op z’n 18de, hij begeleidde als steward jarenlang reizen over heel Europa voor Wagons Lits en is al meer dan 20 jaar managementconsultant. Met Climbing Tops combineert Jan zijn competenties inzake management- en leiderschapscoach, reisbegeleider en begenadigd klimmer tot één concept.

 

Als zaakvoerder van Kabinet (www.kabinet-advies.be) begeleidt hij als tactisch adviseur al jaren de stad Lommel, de gemeente Riemst en verschillende scholen in Vlaanderen (met onder andere KCA@school van de Kim Clijsters Academy). Jan ontwikkelde het zandloper kwaliteitssysteem waarbij hij organisaties snel en efficiënt naar een tactische goalsetting begeleidt.

 

Als amateursporter is Jan ook multidisciplinair; naast marathon, triatlon, tennis/padel is hij ook een goede klimmer. Hij is zowel cinglé du Mont Ventoux als triplo di Stelvio. Evenwel is zijn pedagogisch talent hier het belangrijkste; klimmen is een aan te leren techniek. Met de juiste didactische aanpak en wat doorzettingsvermogen bracht hij al mindervalide mensen tot aan de top van cols buiten categorie. Tenslotte is hij ook gekend als Jan de cameraman; eenhandig filmt hij de topprestaties van zijn teams… vanop de fiets.

bottom of page